Tivoli

Tjoho!Idag är det ganska snurrigt i mitt huvud. Jag har åkt karuseller hela dagen. Först åkte vi buss och tåg, kändes som karuseller det med. Sen god röd pölse med Tuborg till :) Sen bar det in på Tivoli! Tjoho. Lustiga huset var helt konstigt. trapporna gick upp och ner och inte som jag ville men tillslut besegrade jag dem. Väl uppe fanns det mycket som snurrade rullade och rörde sig på ett eller anant sätt. Vi hade så himla kul. Vi skrattade och skrattade, jagade varandra hit och dit. Fast vi gjorde mer än lustiga huset, Berg- och dalbanan. Den var superkul med alla tunnlar och backar. Jag gillade fikaplatsen längst upp. Ett par varv i Gruvan åkte vi också. Tyvärr var itne jag bäst på att skjuta med laserpistolerna på färgglada diamanter men snacka om att jag hoppade högt när draken i grottan nös på oss. Några testade Demonen, en karusell som svängde hit och dit och runt men tyvärr var jag för kort för att få njuta av denna skapelse. Men helt ärligen så var ajg inte ledsen för det. En del spel, lotter och anant kul testade vi också. Åt gott på piratskeppet. Jag åt "Skadeskjuten goja" mumsigt. fast det påminde väldigt mycket om majskyckling så jag är inte säker på att det var en riktig pappegoja.
Så fina alla lyktor var när det blev mörkt. Och panteminteatern. Glöm inte pariserhjulet. Odín Expressen, Sjörövarskeppet. Ja det var mycket vi gjorde och det snurrar lite lätt fortfarande men vem bryr sig? Superkul.
Tack snälla för att jag fick hänga med.

Kommentarer
Postat av: Snick

Jösses. Jag blir snurrig bara jag läser det. Vadå fikaställe på toppen?????? Menar du verkligen att någon sitter på toppen och fikar. Jag hoppas verkligen att jag kommer dit någon dag och kan se det häftiga stället. Hur gör du för att komma ut på så många roliga äventyr?

2012-07-21 @ 01:43:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0