Eifeltornet

Det är långt att gå till det höga tornet. Så här sittet jag och villar lite. 
Det var inte svårt att få lift. Det är rätt mysigt att åka en bit. Här delar jag väska med en filt och en flaska vatten.
Innan vi var frame och ställde oss i kön till hissen upp. Pausade vi lite, jag fick sitta på filten. Det var rätt vått i gräset.
Å vad härligt här är jag högst uppe i Eifeltornet. Solen tittar fram och jag njuter av utsikten. 
Min resa till Paris har varit super bra. Det är andra gången som jag är här och jag hoppas att jag får chans att åka flera gånger. Så är det någon som skall ut och resa så tänk på mig. Mmmmjjjjjaaaaa
 

Paris

Här sitter jag och är på väg till Kastrup. Jag ska få följa med ett par till Paris. Gissa om jag är förväntansfull. 
Här har jag satt mig i flygplans stolen. Det tar ca två timmar till Paris. Det är lagom länge för då hinner jag ta mig en tupplur. De kom och väckte mig jätte tidigt. För taxin skulle hämta oss halv sex. Så jag är lite trött.
Det gick super bra att sova på flyget. Hotellet som vi ska bo på ligger mitt i Paris.
Jag fick ett eget rum på hotellt vilket är mysigt för då kan jag hoppa i sängen när ingen ser. hihihiii
Nu har jag gått upp i Notre Dame (eller vad det nu heter). Nå jag det högt och spännande. Jag klättrade ut och hälsa på stenfigurerna från filmen ni vet, om ringaren. Det var så mycket folk så de ville inte prata med mig.
Ni kan tro att det var spännande. Örnen som jag sitter på här, viskade att om jag kommer förbi på kvällen så lovade han att vi skulle ta oss en flygtur. Själv klart gjorde jag det. Fast det fick jag inte fota, men jag vet att ni kan se det framför er.

Grillfest

I går söndag var jag på grillfest.
Familjen jag bor hos nu, var hos deras mormor och morfar.
Översta bilden åker jag bil dit.
 
Bild nr 2 Sitter jag och övervakar att köttet blir grillat tillräckligt. Jag är inte så förtjust i rött kött. Kan berätta att morfar grillade köttet perfekt. Mjjjaaaa!!!!!!!!
 
Bild tre. Ser ni mig?? Jag sitter i stolen, tycker att det var kul att stolen är svart så jag nästan försvinner.
 
Sista bilden har jag fått en extra stol så jag kommer upp lite. Här sitter jag med en stor talrik glass med chokladsås. Allt var super gott och jag blev jätte mätt.

Cykel tur till det stora M:et

 I dag fick jag följa med en stor familj till det stora gula M:et. Har undrat vad det är. 
Nu förstår jag varför alla barn vill till MC. Mamman i familjen fixade så jag fick åka i cyklekorgen. Ni kan tro att det var häftigt, det blåste en del. Tänk det var nog som att åka motercykel tror jag. Var lite ororlig för jag hade ingen cykelhjälm. Det måste man ha när man cyklar. Fast det vet jag att alla ni barn som följer min blogg vet.
 
På MC fick jag äta percis vad jag ville, men jag var bara sugen på pommes. De andra i familjen åt mjukglass och  pommes. Vet ni de doppade pommesen i mjukglasen och sade att det är jätte gott. Det vågade jag inte prova. Men kanske nästa gång som jag kommer till det stora gula M:et.  

RSS 2.0